Termeni si conditii

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului. 

Ce date personale prelucram?
Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine atunci cand inregistrezi pe platforma kissbeauty.ro 

Cum prelucram datele tale personale?
Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti permite accesul pe platforma noastra, de a te identifica prin intermediul platformei, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea serviciului pe care ti-l oferim. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe consimtamantul tau, daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens. 

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?
Pentru a-ti putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale. Ca sa fie cat mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poti sa verifici si sa modifici oricand acordurile existente intermediul setarilor din profilul tau de pe kissbeauty.ro, accesand meniul Setari cont (https://www.kissbeauty.ro/setarile-contului-meu/). 

Comunicam date personale catre alti destinatari?
Pentru a-ti oferi servicii cat mai bune, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii (cum ar fi trimiterea de emails) si alte categorii de destinatari, din Romania sau din Uniunea Europeana/Spatiul Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii etc). 

Cat timp prelucram datele personale?
Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul folosirii de catre tine a contului tau de utilizator in platforma kissbeauty.ro si apoi cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. 

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?
Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului, beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai: 
» Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
» Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
» Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
» Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
» Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
» Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
» Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
» Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
» Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari scrise pe yahoo mail kissbeauty.ro@yahoo.com. In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate. 

Totodata, in concordanta cu Regulamentul mai sus mentionat, acordam o atentie deosebita in privinta utilizatorilor minori (pana in 16 ani) care acceseza serviciile platofrmei. In acest scop, desfasuram campanii cu privire la riscurile la care sunt expusi minorii in mediul online, in parteneriat cu organisme precum Salvati Copii. 

Ca reguli generale de buna practica si prevenire a potentialelor atingeri ale drepturilor minorilor, recomandam:
a) atentia parintilor cu privire la intreaga activitate a copiilor pe internet, cel putin pana la varsta de 16 ani.
b) kissbeauty.ro monitorizeaza tot continutul postat si ia masuri de moderare daca se observa actiuni de intimidare, hartuire sau alte actiuni de atingere a drepturilor minorilor, inclusiv notificarea autoritatilor competente;
c) orice activitate cu potential de hartuire sexuala sau violenta va rugam a fi notificata la adresa kissbeauty.ro@yahoo.com si vom analiza urgent (in maxim 24 de ore) situatia indicata;

Din dorinta de a ne alinia la prevederile Regulamentului si de a proteja drepturile minorilor, interzicem inscrierea minorilor cu varsta sub 12 ani pe platforma kissbeauty.ro

Pentru minorii cuprinsi intre 12 si 16 ani (neimpliniti), solicitam acordul parintilor/tutorelui in vederea inscrierii. Se solicita la inscriere o adresa a parintelui sau a reprezentantului legal al minorului, distincta de adresa minorului, la care acesta trebuie sa-si exprime acordul in termen de 30 de zile calendaristice. In situatia in care parintele, sau reprezentantul legal al minorului, doreste stergerea continutului postat de acesta, se va da curs cererii de indata, cu o minima verificare a relatiei dintre cei doi pentru a evita abuzurile. In cazul minorilor, care au implinit 16 ani se considera ca au capacitate partiala de exercitiu in privinta chestiunilor civile si se considera consimtamantul prezumat al parintelui sau reprezentantului legal in astfel de situatii. Solicitam insa parintilor sau reprezentantilor legali sa continue observarea activitatii minorilor in mediul online, iar daca observa nereguli, sa ne contacteze pentru a gasi acele masuri care sa garanteze securitatea online si buna dezvoltare psihologica a copiilor. 

Aparatura electronica ( ex.lampi uv ) beneficiaza de garantie data de producator.

In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou. Orice produs poate fi returnat in termen de 10 zile, primiti contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul dvs. personal,dupa ce noi am ridicat coletul si am verificat produsele returnate de dvs. Pentru a fi returnate produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial; - sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, noi, nefolosite Daca produsele nu respecta aceste cerinte ele nu pot fi returnate. In cazul returnarii produselor cumparatorul trebuie sa achite taxele de livrare tur-retur 40 Lei.

Specificam faptul ca produsele expediate de catre noi,sunt verificate inainte de expediere,pentru a elimina orice suspiciune in cea ce priveste functionarea ( ex.a aparatelor electrice ),calitatea,integritatea si sunt ambalate corespunzator,specificandu-se pe colet "fragil","foarte fragil".Orice reclamatie ulterioara privind orice produs comandat de pe site,nu va fi luata in considerare!Multumim pentru intelegere!


Culoriele produselor pot fi diferite ex.:aparat de incalzit ceara de culoare roz - il puteti primi pe cel de culoare albastru in functie de stocul disponibil FARA INSTIINTARE PREALABILA !

Orice neintelegere se va rezolva pe cale amiabila !

Ne rezervam dreptul de a schimba preturile produselor expuse pe site fara instiintare prealabila ( exceptie fac doar comenzile deja existente).

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu,singurile garantii pe care le oferim sunt reprezentate  de gramaj,textura,etc.

Continutul site-ul (texte,descrierea produselor,imagini,etc) sunt proprietatea site-ului si a partenerilor nostri.

Specificam faptul ca site-ul nostru indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal.

Clientul odata ce a lansat comanda accepta Termenii si conditiile acestui site !

Orice tentativa de frauda se va supune Legilor in vigoare a Statului Roman !

COMENZILE FACUTE PE SITE-UL NOSTRU NU VOR FI EXPEDIATE IN BUCURESTI!

NE REZERVAM DREPTUL DE A DECIDE CE COMENZI VOR FI EXPEDIATE SI IN ALTE LOCALITATI!

IN CAZUL ORICAREI SUSPICIUNI DE NERIDICARE A COLETULUI COMANDA VA FI ANULATA FARA INSTIINTARE PREALABILA!

IN CAZUL NERIDICARII COLETULUI EXPEDIAT NU MAI AVETI DREPTUL DE A COMANDA PE SITE-UL NOSTRU!