Poze Set 10 Pensule Machiaj Profesional Studio Queen

     


Set 10 Pensule Machiaj Profesional Studio Queen

Pret vechi: 300 RON Reducere 67%

Pret nou: 99,90 RON

Costurile de livrare nu sunt incluse

- Pensula Kabuki - se foloseste pentru aplicarea iluminatorului, a bronzerului
- Pensula pentru bronzer - aceasta pensula unica 3 in 1 permte aplicarea cu precizie a blushului, bronzerului si a altor produse pudra, compacte sau sub forma de pulbere. Forma unghiulara a perilor se potriveste perfect pe curbura pometilor, pentru a-i defini.
- Pensula de pudra - este voluminoasa si are perii lungi si desi ceea ce o face sa confere o aplicare catifelata. Ne ajuta sa aplicam pudra pulbere usor, pe portiuni mari ale fetei
- Pensula pentru conturarea fetei - forma curbata a acestei pensule ajuta la conturarea perfecta a fetei. Produsul se aseaza si se blenduieste perfect, conturarea pometilor, definirea nasului si minimizarea unui maxilar mai proeminent fiind extrem de usoara
- Pensula Blending - forma unica a pensulei asigura o acoperire uniforma, neteda, fara urme. Folosind aceasta pensula vei obtine efectul unei blenduiri de expert.
- 3 x Pensula Blending fard de Pleoape - sunt 3 pensule de marimi diferite perfete pentru amestecarea culorilor, amestea culorile usor si uniform.
- 2 x Pensula pentru aplicarea fardului in pliul ochiului

- borseta eleganta in forma de scoica

 


Detalii produs


Categorie: Pensule MachiajProduse similare